Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HK Bollebygd P13 (2011)

Följ

P13 (2011)

Följ oss för uppdateringar
Följ
HK Bollebygd
Handboll
P13 (2011)

Match

Önnereds HK Vit

ÖHK Gbg Brandservichallen
Redegatan 18
26 februari 2023
10:10

HK Bollebygd 1

Referat

Referat: Önnereds HK Vit - HK Bollebygd

Tillbaka i Västra Frölunda för ny dust mot duktiga Önnered. Vi har tränat spel mot offensivt försvar i veckan, eftersom vi blev tagna på sängen av Önnereds offensiva 3-3-försvar senast. Många förkylningar bland grabbarna just nu, men vi kom iväg med 8 taggade utespelare.

Den här gången spelade Önnered ett lite mer avvaktande 3-2-1-försvar och vi blev åter igen lite tagna på sängen. Önnered visade dessutom upp ett fantastiskt fint och snabbt rullespel som ställde till det för oss bakåt. Några minuter in på matchen ledde Önnered med 4 mål och vi såg lite stressade ut.

I första time out-avbrottet snackade vi ihop oss och gjorde om lite i formationerna. Nu släppte det äntligen! Stenhårt och följsamt försvar, rörligt och effektivt anfallsspel och vi var både ikapp och förbi.

Önnered avslutar dock väldigt starkt och får några välförtjänta straffar när vi fick problem att hänga med i tempot. Då kliver Junior fram i målet och gör några monsteräddningar både på straffar OCH returer. I samband med slutsignal och ställning 16-16 får Önnered ånyo straff, men skytten sätter den i stolpen och det är ett mycket glatt Bollebygdsgäng som firar det oavgjorda resultatet.

Starkt jobbat idag grabbar!

Andra möten i serien

sön 20 nov 2022, 09:30 HK Bollebygd - Önnereds HK Vit